Klantenservice +31 (0) 6 111 95 115
Fly@bloemoloog.nl
Roos@bloemoloog.nl

FAQ - Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen & antwoorden

Bio bloembollen
Zijn niet alle bloembollen dan biologisch?
- Nee, over het algemeen worden er veel gifitge bestrijdingsmiddelen gebruikt in de bloembollenteelt.
Zijn biologische bloembollen beter? - De bloembollen komen uit een gezonde grond, de bloembol heeft meer levenskracht en zal ook beter terug komen.
Komen alle bloembollen uit Nederland? - Ja, wij werken samen met 9 biologisch gecertificeerde kwekers; 7 kwekers in de kop van Noord-Holland en 2 kwekers in Flevoland.
Waar staat de aangegeven bolmaat zoals; 11/+ voor? - 11/+ staat voor 11 centimeter in omvang en groter. De bloembol is 11 centimeter rondom gemeten. Maatstaf; de meeste Tulpenbollen hebben deze maat.

Betalen en bezorging
Hoe kan ik bij jullie betalen? - Via iDeal, PayPal, Sofort (via Stripe) en contant bij ons aan de kraam. (zie Evenementen kalender)
Hoe lang duurt het voor ik mijn pakket thuis kan verwachten? - De bezorgtijd bedraagt maximaal 3 werkdagen, bij spoed kan uiteraard contact worden opgenomen met de klantenservice voor een eventuele oplossing.
Welk post bedrijf gebruiken jullie? - Wij versturen onze bestellingen via de DHL.

Retourneren
Hoe lang is de retourneringstijd? - U heeft 30 dagen de tijd om te retourneren. U betaald hierbij wel de verzendkosten.

Garantie en kwaliteit
Welke garantie geven jullie? - Wij vinden het uiteraard vervelend als een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Dan zoeken we naar een geschikte oplossing.
Op alle producten geven wij 1 jaar bloeigarantie.
Welke kwaliteit leveren jullie? - Onze producten zijn voorzien van een Skal bio certificaat en worden gekeurd door de BKD. (Bloembollenkeuringsdienst) Al onze producten worden met de hand uitgezocht zodat men A-kwaliteit geleverd krijgt.
Zijn jullie zelf gecertificeerd? - Wij zijn door "Skal bio-controle" gecertificeerd om biologische producten te verhandelen. (zie certificering)