Klantenservice +31 (0) 6 111 95 115
Fly@bloemoloog.nl
Roos@bloemoloog.nl

FAQ - Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen & antwoorden

Bio bloembollen
Zijn niet alle bloembollen dan biologisch?
- Nee, over het algemeen worden er veel gifitge bestrijdingsmiddelen gebruikt in de bloembollenteelt.
Zijn biologische bloembollen beter? - De bloembollen komen uit een gezonde grond, de bloembol heeft meer levenskracht en zal ook beter terug komen.
Komen alle bloembollen uit Nederland? - Ja, wij werken samen met 7 gecertificeerde kwekers; 5 kwekers in de kop van Noord-Holland en 2 kwekers in Flevoland.

Betalen en bezorging
Hoe kan ik bij jullie betalen? - Via iDeal, PayPal, Sofort (via Stripe) en contant bij ons aan de kraam. (zie Evenementen kalender)
Hoe lang duurt het voor ik mijn pakket thuis kan verwachten? - De bezorgtijd bedraagt maximaal 5 werkdagen, bij spoed kan uiteraard contact worden opgenomen met de klantenservice voor een eventuele oplossing.
Welk post bedrijf gebruiken jullie? - Wij versturen onze pakketten met de DHL.
Waarvan is dat bedankpapiertje met de bij erop gemaakt die jullie in het pakket erbij doen? - Het papier is gemaakt door Bee Saving Paper, het is 100% biologisch afbreekbaar en gemaakt van citroengras en is gemaakt om uitgeputte bijen te redden. Het papier bevat suiker wat als een energy drankje werkt voor ze. Versnipper het papiertje en maak het nat en leg het in de tuin zodat de bijen het kunnen opeten.

Retourneren
Hoe lang is de retourneringstijd? - U heeft 30 dagen de tijd om te retourneren. U betaald hierbij wel de verzendkosten.

Garantie en kwaliteit
Welke garantie geven jullie? - Wij vinden het uiteraard vervelend als een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Dan zoeken we naar een geschikte oplossing.
Op alle producten geven wij 1 jaar bloeigarantie.
Welke kwaliteit leveren jullie? - Onze producten zijn voorzien van een Skal bio certificaat en worden gekeurd door de BKD. (Bloembollenkeuringsdienst) Al onze producten worden met de hand uitgezocht zodat men A-kwaliteit geleverd krijgt.
Zijn jullie zelf gecertificeerd? - Wij zijn door "Skal bio-controle" gecertificeerd om biologische producten te verhandelen. (zie certificering)