Heeft u een vraag?FAQ

Veelgestelde vragen & antwoorden

Biologische bloembollen

 Zijn niet alle bloembollen dan biologisch? - Nee, niet alle bloembollen worden op een natuurlijke manier gekweekt. Over het algemeen worden er veel schadelijke bestrijdingsmiddelen gebruikt in de bloembollenteelt.
 Zijn biologische bloembollen beter? - De biologisch gekweekte bloembollen komen uit een gezonde grond, de bloembol heeft meer levenskracht en zal ook beter terug komen.
 Komen alle bloembollen uit Nederland? - Ja, wij werken samen met 9 biologisch gecertificeerde kwekers; 6 kwekers in de kop van Noord-Holland, 1 kweker in Midden-Kennemerland en 2 kwekers in Flevoland.
Waar staat de aangegeven bolmaat zoals; 11/+ voor? - 11/+ staat voor 11 centimeter in omvang en groter. De bloembol is 11 centimeter rondom gemeten. Maatstaf; de meeste Tulpenbollen hebben deze maat.

Betalen en bezorging

 Hoe kan ik bij jullie betalen? - Via iDeal, PayPal, Sofort, Stripe, Bancontact (via Mollie) en contant bij ons aan de kraam. (zie Evenementen kalender)
 Hoe lang duurt het voor ik mijn pakket thuis kan verwachten? - De bezorgtijd bedraagt maximaal 3 werkdagen, bij spoed kan uiteraard contact worden opgenomen met de klantenservice voor een eventuele oplossing.
 Welk post bedrijf gebruiken jullie? - Wij versturen onze bestellingen via de DHL.

Retourneren

 Hoe lang is de retourneringstijd? - U heeft 30 dagen de tijd om te retourneren. U betaald hierbij wel de verzendkosten.

Garantie en kwaliteit

 Welke garantie geven jullie? - Wij vinden het uiteraard vervelend als een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Neem in dit geval zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. Dan zoeken we naar een geschikte oplossing.
Op alle producten geven wij 1 jaar bloeigarantie.
 Welke kwaliteit leveren jullie? - Onze producten zijn voorzien van een Skal bio certificaat en worden gekeurd door de BKD. (Bloembollen keuringsdienst) Al onze producten worden met de hand uitgezocht zodat men A-kwaliteit geleverd krijgt.
 Zijn jullie zelf gecertificeerd? - Wij zijn door "Skal bio-controle" gecertificeerd om biologische producten te verhandelen. (zie certificering)
Volg ons!

Voor leuke weetjes over bloembollen of coole marktlocaties volgt u ons op social media.

Groot inkoop? Vraag de gratis en vrijblijvende aanbodslijst aan!