Over Ons

Wie zijn wij

De Bloemoloog is opgericht door Roos en Lieuwe Stins.
Lieuwe is opgegroeid in een familie waar het werken met bloembollen in de genen zit. Van jongs af aan samen met opa Stins naar markten en later zelfs naar tuinbeurzen door heel Europa.

Door talloze gesprekken met ervaren tuiniers aan de bloembollenkraam, de wijsheden van opa en de liefde voor bloembollen, is de kennis over bloembollen en planten enorm en is het werken met bloembollen niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven.

In 2020 hebben wij besloten ons te richten op de markt van biologisch (en daarmee chemie-vrij) gekweekte bol- en knolgewassen en hebben we de webshop Bloemoloog.nl gemaakt.

Skal certificatie

Samen hebben wij een sport gemaakt van het verzamelen van de mooiste biologische bloembollen en knollen. Wij vinden het belangrijk dat men bewust omgaat met de natuur. Gif vindt daarom geen plaats voor ons in deze wereld, daarom kozen wij voor uitsluitend biologische producten en hebben ons laten certificeren door Skal bio controle.

Markten en evenementen

Wij zijn met onze biologische bloembollen te vinden op markten en evenementen door heel Nederland en België. Bezoek de pagina 'Markten en evenementen' om te zien waar je zelf bij ons op de markt kan kopen.

Skal biologisch certificaat van Bloemoloog.nl

Skal nr: 109459

Onze filosofie is dat wat je in de grond stopt moet bijdragen aan een betere planeet; naast dat bloemen van zichzelf een pracht zijn voor het oog, dragen zij bij aan een habitat voor insecten als vlinders en bijen. Zo kunnen wij bijdragen aan een gezond eco-systeem op onze planeet met voldoende bio-diversiteit.

Naar de Shop