Impressum

Wettelijke Kennisgeving

Bedrijfsnaam: Bloemoloog
Bedrijfsadres: Havinghastraat 66F, 1817DA, Alkmaar
E-mailadres: info@bloemoloog.nl
Telefoonnummer: +31(0)611195115

Auteursrecht: Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, video's en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd. Het is verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of gebruiken.

Privacybeleid: Voor informatie over hoe wij persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beveiligen, verwijzen wij u naar ons privacybeleid https://bloemoloog.nl/policies/privacy-policy.

Algemene Voorwaarden: Door het gebruik van deze website stemt u in met onze algemene voorwaarden https://bloemoloog.nl/policies/terms-of-service, die van toepassing zijn op het gebruik van deze website en eventuele aankopen of transacties die hieruit voortvloeien.

Aansprakelijkheid: Wij streven ernaar om nauwkeurige en up-to-date informatie te verstrekken op deze website. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onnauwkeurigheden of omissies in de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

Toepasselijk Recht en Jurisdictie: Deze wettelijke kennisgeving valt onder de wetten van Nederland. In geval van geschillen zijn de rechtbanken van Alkmaar exclusief bevoegd.