Wie we zijn

De Bloemoloog is opgericht door Lieuwe en Roos Stins.
Opgegroeid in een familie waar het werken met bloembollen in de genen zit.
Van jongs af aan samen met opa naar beurzen en markten en ondertussen is het werken met bloembollen niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven.
In 2020 hebben wij besloten ons te richten op de markt van biologische (en daarmee chemie-vrij) gekweekte bloembollen.

Samen hebben wij een sport gemaakt van het verzamelen van de mooiste biologische bloembollen en knollen. Wij vinden het belangrijk dat men bewust omgaat met de natuur. Gif vindt daarom geen plaats voor ons in deze wereld, daarom kozen wij voor uitsluitend biologische producten en hebben ons laten certificeren door Skal bio controle.

Skal nr: 109459

Naar de Shop

Skal nr: 109459

Onze filosofie is dat wat je in de grond stopt moet bijdragen aan een betere planeet; naast dat bloemen van zichzelf een pracht zijn voor het oog, dragen zij bij aan een habitat voor insecten als vlinders en bijen. Zo kunnen wij bijdragen aan een gezond eco-systeem op onze planeet met voldoende bio-diversiteit.

Naar de Shop

Samenwerkingen en aanbevelingen

Met vele handen bereik je meer. Wij werken samen met kwalitatief hoogstaande bedrijven die zich inzetten voor natuur en milieu.


Tuinen

Evenementen

  • Bloem & Tuin - Nuenen - Een tuinfestival midden in de bossen van Nuenen. 10 dagen lang kunt u bij ons biologische bloembollen kopen.

Aanbevolen links

  • Bio-Kultura - Producent van biologische potgrond en bodemverbeteraars
  • Klaver Garden - Hovenier in hart en nieren. Voor al uw tuinonderhoud, aanleg en inrichting in omgeving Alkmaar
  • Om de tuin leiden - Om de tuin leiden is een adviesbureau op het gebied van klimaat tuinieren & content creator klimaatadaptatie.
  • Erzitmeerinjetuin - Een tuin- en landschapsarchitect in Amsterdam. Met zeer veel liefde voor het vak!
  • Ingrid Elias botanical art - Ingrid Elias is een botanisch kunstenaar, zij werkt alleen met aquarel. Met haar fijne penseel creeërt ze de mooiste kunstwerken. Een ware lust voor het oog.
  • Moestuin Stekjes - Voor tips, tricks en alles wat je wil weten over moestuinieren.
  • De groene buurvrouw - Voor de leukste groene projecten!