+31 (0) 6 111 95 115   info@bloemoloog.nl

Welkom bij de Bloemoloog
100% biologisch


Klik hier om naar de webshop te gaan.Gratis verzenden boven €35,- Free shipping above €70,-

NL-BIO-01

Skal nr.: 109459


Welkom

Welkom op de website van de Bloemoloog. Keuze uit méér dan 150 verschillende soorten biologisch gekweekte bloembollen, knollen en wortelstokken van vaste planten.

Wij zijn Roos en Lieuwe Stins en samen hebben wij een sport gemaakt van het verzamelen van de mooiste biologische bloembollen en knollen. Wij vinden het belangrijk dat men bewust omgaat met de natuur. Gif vindt daarom geen plaats voor ons in deze wereld, daarom kozen wij voor uitsluitend biologische producten en hebben ons laten certificeren door "Skal bio controle".

Biologische bloembollen zijn in samenwerking met de natuur gekweekt; zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Puur natuur!

Wij zijn te vinden op markten en evenementen zoals het grootste tuin evenement van Nederland; 'Bloem en Tuin' in Nuenen, maar ook zijn we met onze verkoopkraam vaak welkom in prachtige bezoekerstuinen zoals "Hortus Alkmaar", "Tuinen Mien Ruys" en "Arboretum Trompenburg".


Sinds 2022 zijn wij een samenwerking aangegaan met potgrond producent Bio Kultura. In hun webshop en in hun eigen kwekerij van Houtum kun je pakketten verkrijgen die speciaal door hun zijn samen gesteld!


Met trots presenteren wij onze informatieve website aan jullie en neem eens een kijkje in onze webshop. Hopelijk zien we elkaar ook eens bij ons aan de kraam op de markt!


~Team Bloemoloog~


Marktstand kasteel Rosendael

Onze evenementen kalender


Tip:

Kom ons bezoeken op de moestuinbeurs op 17 en 18 maart in Beesd op landgoed Mariënwaerdt!

Markten en evenementen

Wij zijn op markten en evenementen door heel Nederland te vinden met ons speciaal geselecteerde sortiment biologisch gekweekte bloembollen, knollen en vaste planten.

Kom ons eens bezoeken op één van onze weekmarkten, kasteelmarkten of tuinbeurzen. Overdekt in Martiniplaza of lekker in de buitenlucht in een bos bij Nuenen.

Kijk onder Evenementenkalender voor de meest actuele data.

Wij verheugen ons op jullie bezoek!

Familie Stins Driesse